top of page
Boekenkast met studieboeken

PharmSupport Academy

Home  

PharmSupport Academy

Kennis verwerven en jezelf ontwikkelen is wezenlijk om optimaal te kunnen functioneren en te presteren in het domein van Quality. De wereld van Quality is immers niet statisch, zeker nu de digitale transformatie ook in de farmaceutische industrie in volle gang is. Daarom hebben de experts van PharmSupport trainingen en opleidingen ontwikkeld die juist dat stukje extra kennis en kunde bevatten. Mooie inhoudelijke trainingen en opleidingen die mensen verder helpen en inspireren. Deze trainingen zijn samengebracht in de PharmSupport Academy.

De PharmSupport Academy biedt een breed programma aan e-learnings, klassikale trainingen en Post-HBO opleidingen op het gebied van Quality aan. Deze trainingen en opleidingen zijn zonder uitzondering ontwikkeld door experts met zeer veel ervaring die gepassioneerd zijn over hun vak. Ze bevatten de meest actuele inhoud en voegen echt wat toe voor uw medewerkers.

Het aanbod van PharmSupport bestaat uit trainingen en opleidingen voor ieder niveau. De basis trainingen zijn geschikt voor iedere medewerker die algemene kennis moet hebben van GxP. Dit kan een operator zijn, maar ook een IT-beheerder of een stafmedewerker. De gevorderden en expert trainingen zijn geschikt voor gespecialiseerde medewerkers die al over de benodigde voorkennis beschikken. 

Samen met u bekijken de specialisten van PharmSupport wat de meest passende training of opleiding is die bij uw opleidingsvraag past. Dat leidt tot een trainingsadvies of zelfs een compleet opleidingsplan. Afhankelijk van de vraagstelling en de situatie wordt bepaald wat voor uw organisatie passend is op basis van:

  • Het aantal medewerkers dat opgeleid moet worden binnen uw bedrijf. 

  • Het functieprofiel en (bijhorend) kennisniveau van uw medewerkers.

  • De gewenste flexibiliteit voor uw medewerkers om de trainingen tijdens of buiten werktijd te volgen, via e-learning of in combinatie met klassikale lessen.

  • Het beschikbare trainingsbudget.

Iedere PharmSupport training en opleiding wordt afgerond met een certificaat.

PharmSupport

Onze Trainingen

Categorie

Titel training

4 hoofdstukken

8 uur

Beginner

BEKIJK TRAINING

Categorie

Titel training

4 hoofdstukken

8 uur

Beginner

BEKIJK TRAINING
Studenten volgen college

Categorie

Titel training

4 hoofdstukken

8 uur

Beginner

BEKIJK TRAINING
bottom of page