top of page
Gear System Shadow

QUALITY = TEAM WORK

Samen realiseer je Quality. Specialisten die met elkaar werken aan het beste resultaat. We zijn nieuwsgierig en gedreven, steeds op zoek naar grensverleggende IT-technologie die de wereld van Quality opnieuw vormt. PharmSupport is ontstaan uit de sprankelende ambitie om Quality binnen organisaties eigentijds vorm te geven. We bundelen decennia aan ervaring tot een slagvaardige organisatie die resultaatgericht werkt. Moderne IT-technologie speelt voor ons een hoofdrol. Die vormt immers processen, organisaties en onze manier van samenwerken.


Wij zijn PharmSupport: nieuwsgierig, gedreven en resultaatgericht.

Ons Team bestaat uit gedreven specialisten die begrijpen wat er gedaan moet worden en klaar zijn voor iedere klus. PharmSupport beschikt daarnaast over één van de grootste netwerken van QA-specialisten. Stuk voor stuk top-professionals die ons Team complementeren op het moment dat dat nodig is.

Ons Team staat er klaar voor!

Over ons: Over
Lot fotografie_2553.jpg

DR. JAN DAMM

Principal Consultant, Managing Director

Resultaten die betekenisvol zijn voor mensen; die blijven me inspireren..

Jan van Ooij.jpg

DRS. JAN VAN OOIJ

Principal Consultant, Managing Director

Quality is een van de meest fascinerende aspecten in de bedrijfsvoering. Welke kenmerken bezitten jouw producten en diensten, waardoor ze aan de klantverwachting beantwoorden?

Over ons: Team
Wouter profiel 1

ING. WOUTER VAN LOON

Managing Director

 IT en Quality zijn voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden. De snelle technologische ontwikkelingen openen nieuwe wegen en herdefiniëren Quality.

Over ons: Team
bottom of page