Gear System Shadow

QUALITY = TEAM WORK

Samen realiseer je Quality. Specialisten die met elkaar werken aan het beste resultaat. We zijn nieuwsgierig en gedreven, steeds op zoek naar grensverleggende IT-technologie die de wereld van Quality opnieuw vormt. PharmSupport is ontstaan uit de sprankelende ambitie om Quality binnen organisaties eigentijds vorm te geven. We bundelen decennia aan ervaring tot een slagvaardige organisatie die resultaatgericht werkt. Moderne IT-technologie speelt voor ons een hoofdrol. Die vormt immers processen, organisaties en onze manier van samenwerken.
Wij zijn PharmSupport: nieuwsgierig, gedreven en resultaatgericht.

 

DR. JAN DAMM

Principal Consultant, Managing Director

Na wat omzwervingen in onderzoek en ontwikkeling van geneesmiddelen heb ik de afgelopen 25 jaar gewerkt in het vak QC (quality control) en kwaliteitsmanagement. Een boeiend vakgebied dat continu in beweging is. Voor mij geldt het statement "Good quality can't be added into medicines by testing, it should be built in". Dit is een voortdurende inspiratie om samen met mijn collega's en onze opdrachtgevers processen, systemen en installaties te optimaliseren. Zo maken we effectieve en veilige geneesmiddelen en medical devices reproduceerbaar. En als het meezit, kunnen we tegelijk kosten besparen door slim te werk te gaan. Resultaten die betekenisvol zijn voor mensen; die blijven me inspireren.

DRS. JAN VAN OOIJ

Principal Consultant, Managing Director

Quality is een van de meest fascinerende aspecten in de bedrijfsvoering. Welke kenmerken bezitten jouw producten en diensten, waardoor ze aan de klantverwachting beantwoorden? En begrijp je deze verwachting wel echt? Hoe geef je zelf vorm aan die verwachting en hoe zorg je voor een duurzame aansluiting aan die verwachting? Dit is op zich al complex genoeg. Vervolgens spelen deze vragen ook nog eens in een veranderende context van digitalisering, globalisering en verduurzaming. Met meer dan vijfentwintig jaar ervaring binnen de gereguleerde sector op de gecombineerde vakgebieden van kwaliteitsmanagement, ICT en projecten help ik u graag deze vraagstukken op te lossen.

 

ING. WOUTER VAN LOON

Managing Director

Het realiseren van waarde door Quality is voor mij een belangrijke drijfveer geworden. Daarmee realiseer je duurzame impact op organisaties. Een groot deel van mijn carrière ben ik bezig geweest met de creatie van IT-dienstverlening. De laatste jaren heb ik me steeds op het kruispunt van IT-dienstverlening en Quality bewogen. Dat heeft voor mij een nieuwe dimensie toegevoegd. IT en Quality zijn voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden. De snelle technologische ontwikkelingen openen nieuwe wegen en herdefiniëren Quality. Dat is voor mij een bron van inspiratie en nieuwe mogelijkheden.

 

DRS. PARISA GOODARZIFARD

QA Consultant

Als voormalig topsporter weet ik wat ervoor nodig is om de beste prestaties te leveren. Diezelfde drive en ambitie zie ik terug in onze organisatie. Samen met collega's ga ik voor het beste resultaat. Het vakgebied Quality inspireert mij, omdat ik daarin iedere dag invloed heb op resultaten. Resultaten die betekenisvol zijn voor mensen. Met een decennium ervaring in medisch en biomedisch onderzoek en toepassing hiervan in de industrie wil ik graag de klanten helpen om een optimale oplossing met kwaliteit te bereiken.

 

DR. IR. ILSE SLOT

QA Consultant

Overgewaaid vanuit de biomedische academische onderzoekswereld, houd ik me bezig met het beheren en analyseren van gegevens en met het zoeken van de juiste informatie die ik nodig heb om de kwaliteit te analyseren. Kwaliteitsdenken en nieuwsgierigheid zijn mijn natuurlijke kracht. Ik wil weten hoe iets werkt en kijk dan of iets beter kan. Deze eigenschappen komen goed van pas bij het helpen van klanten bij het borgen van de kwaliteit van hun product. Het geeft mij voldoening dat ik hieraan mijn steentje kan bijdragen.

 

ARTHUR VAN OOIJ

QA Consultant

Met een achtergrond in IT ben ik bij PharmSupport begonnen als IT/CSV Junior Engineer. Ik studeer momenteel Bedrijfskundige Informatica & Management en zie mijn werkzaamheden bij PharmSupport als een geschikt pad om mezelf te ontwikkelen tot een volwaardige CSV Engineer. Het werken in de lifesciencesindustrie vind ik interessant en uitdagend, mede omdat wij (indirect) zorgen voor de veiligheid van de patiënt. Daarnaast ben ik muzikant en zie ik mijn creatieve manier van denken en handelen als een toegevoegde waarde. Die neem ik mee in bijvoorbeeld het oplossen van problemen of het samenwerken met klanten en collega’s.

 

+31 412 712 092

Pivot Park, gebouw RK1211
Kloosterstraat 9, 5349 AB Oss

  • LinkedIn

©2020 door PharmSupport | Privacyverklaring