Technicians WTB met kennis en ervaring met HVAC of Koelsystemen

Voor een opdrachtgever in Oss zijn wij op zoek naar diverse (fulltime) Technicians.

(Senior)Technician WTB met kennis van Cooling & Compressed air systemen

Het uitvoeren van dagdagelijkse inspecties, correctief en preventief onderhoud aan diverse koelsystemen voor zowel GMP als niet kritische systemen. Het betreft koelwater, ammoniak airconditioning en -20 en crygone installaties en diverse persluchtsystemen. Je ziet toe op de juiste werking van alle genoemde systemen, het deels mee kunnen inregelen van de systemen en het uitvoeren en begeleiden van firma’s ten behoeve van onderhoud en/of storingen. Een MBO+/HBO opleiding WTB, STEK en/of operationele techniek en kennis van diverse koelsystemen en koelmedia is een vereiste.

(Senior)Technician  WTB met kennis van HVAC systemen

Het uitvoeren van dagdagelijkse inspecties, correctief en preventief onderhoud aan luchtbehandelingssystemen voor zowel GMP als niet kritische systemen. Je ziet toe op de juiste werking van HVAC systemen, het deels mee kunnen inregelen van de systemen en het uitvoeren en begeleiden van firma’s ten behoeve van luchtkwalificatie metingen. Een MBO+/HBO opleiding WTB of operationele techniek en kennis van SAP is gewenst.

Interesse in een van deze vacatures?

Laat het ons weten en mail je CV, dan nemen wij direct contact met je op.

Projectmanager Improvement Projects

Voor een opdrachtgever in Oss zijn wij per direct op zoek naar een Projectmanager Improvement Projects. Voor deze functie is het van belang dat je goede kennis en ervaring hebt van en met Black Belt. Je beschikt verder over een academisch werk- en denkniveau en ben in staat om vanuit een helicopter view de zaken goed te overzien.

In deze functie word je inzet op twee projecten:

 1. Een project gericht op bewustwording van het individu. Iedereen in de organisatie is belangrijk en kan op zijn/haar manier bijdrage aan het grote plaatje (succes, reductie kosten, verhoging werk capaciteit etc.). De Projectmanager Improvement zal bij dit project sturing moeten geven aan de manager van de afdeling. Zij moeten begeleid worden om de medewerker op de juiste wijze te instrueren en er moeten trainingen gegeven worden (Yellow/Geen Belt niveau).
 2. Een project met betrekking tot het uitvoeren van een Value Stream Analyse (VSA) op een specifieke pilot afdeling binnen de organisatie.

Interesse?

Mail dan je CV, zodat wij zo spoedig mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Maintenance Technician

Wij zijn op zoek naar Maintenance Technicians die interesse hebben in een uitdagende functie binnen de farmaceutische industrie. Als Maintenance Technician ben je verantwoordelijk voor het dagelijks voorkomen en oplossen van diverse technische problemen op diverse vakgebieden, zoals mechanisch, elektrotechnisch en industriële automatisering. Je verhelpt en analyseert technische (ver)storingen, bewaakt richtlijnen en procedures en komt met verbetervoorstellen om de betrouwbaarheid van de equipement te verhogen. Tevens plan je uitvoerende werkzaamheden en lever je input bij het opstellen van werkinstructies en onderhoudsplannen.

Functie-eisen
– Relevante afgeronde technische opleiding op MBO niveau (WTB, Elektrotechniek, Mechatronica).
– VCA gecertificeerd en bekend met NEN 3140.
– Ervaring in een soortelijke functie, bij voorkeur in de farmaceutische industrie.
– Je beschikt over goede analytische en organisatorische vaardigheden.
– Goede communicatieve vaardigheden.
– Je bent flexibel, proactief en een resultaatgerichte teamplayer.
– Bereidt tot het draaien van consignatiediensten.
– Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
Interesse?
Mail ons je CV en laat ons contact met je opnemen, zodat we in een persoonlijk gesprek samen jouw mogelijkheden kunnen bespreken.

(Junior) Scientist

Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een fulltime (Junior) Scientist. Ze zijn op zoek naar een gemotiveerder kandidaat die 1 tot 3 jaar  ervaring heeft met technieken als; (q-)PCR and sequencing, ELISA, cell culture, egg culture, immunofluorescence assay, hemagglutination inhibition assay, virus neutralization e.d.

Tevens beschik je over kennis en ervaring met:

 • GLP en SHE requirements.
 • Beheers je de Engelse taal goed, zowel in woord als geschrift.
 • Ben je stressbestendig en in staat overzicht te bewaren in alle diverse werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden.
 • Werk je nauwkeurig en beschik je over een proactieve werkhouding;
 • Het hebben van ervaring  met LIMS is een pre.

Je bent in deze functie verantwoordelijk voor:

Provide regulatory CMC filing support for assigned projects/products by providing required CMC submission activities (planning, obtaining required data, coordination, authoring, reviewing, and submission) in accordance to regulatory requirements and project timelines. Respond to health authority questions or local subsidiary requests for additional information to support CMC regulatory filing. Position will receive direction and support.

Interesse?

Mail dan je CV, zodat wij zo spoedig mogelijk contact met je op kunnen nemen.

 

Veiligheidskundige (32 – 40 uur per week)

De Veiligheidskundige waar wij naar op zoek zijn heeft bij voorkeur ervaring met engineeringsprojecten in het voortraject, tijdens de werkvoorbereiding en ook de uitvoering hiervan. Je zet de richtlijnen met betrekking tot veiligheid op en voert deze ook uit. Een hands-on mentaliteit en praktische inslag is hierbij een must. Verder steek je de handen zelf ook uit de mouwen daar waar nodig is, ben je oplossingsgericht en kun je schakelen met Zelf de handen zowel in- als externe stakeholders. Je zult meehelpen om de afdeling op een hoger plan te trekken. Je verzorgt ook de trainingen aan de afdeling en projectteams. Het (her)schrijven van SOP’s voor bv. contractmanagement, hijs & graafwerkzaamheden behoort ook tot je takenpakket. De Nederlandse en Engelse taal beheers je goed in woord en geschrift.

Een brede functie en uitdagende functie!

Kwalificaties:

Bij voorkeur een Hogere Veiligheidskundige met ruime ervaring op het gebied van veiligheidsaspecten bij investeringsprojecten, zoals:
o Bouwaspecten
o Proces-installaties
o NEN-3140
o Bijzondere risico’s in bouwprojecten zoals, besloten ruimten, werken op hoogte, werken met open vuur, gevaarlijke stoffen en Biologische agentia.
o Beoordelen van TRA’s en werkvergunningen
o Trainingen aan contractors.
o Uitvoeren van bouwinspecties.
o VCA en Toolboxmeetings

• Kennis van afdelingsspecifieke aspecten van: SHE problematiek, het interne SHE zorgsysteem en SHE wet- en regelgeving.

• Minimaal 5 jaar ervaring ervaring als Veiligheidskundige met bovenstaande eisen.

• Je hebt de opleiding HVK met goed resultaat afgerond.

Interesse?

Mail dan je CV, zodat wij zo spoedig mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Validation engineer

Heb jij ervaring met validaties, kalibraties en kwalificaties bij voorkeur in de farmaceutische- of voedingsmiddelenindustrie? En ben jij onder andere in staat om risico-analyses te begeleiden, protocollen op te stellen, data te verwerken en te interpreteren en naar aanleiding hiervan rapportages op te stellen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Er zijn mogelijkheden voor zowel junior- als meer ervaren Validation Engineers.

Functie-eisen
– HBO/WO opgeleid, met een technische, wetenschappelijke of chemische achtergrond.
– Specialistische kennis en ervaring met validatiemethoden (IQ, OQ, PQ).
– Goede kennis en ervaring met GMP en farmaceutische richtlijnen.
– Ervaring met het schrijven van technische rapportages en SOP’s.
– Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
Interesse?
Mail ons je CV en laat ons contact met je opnemen, zodat we in een persoonlijk gesprek samen met jou de mogelijkheden kunnen bespreken.

Quality Officer

Voor diverse opdrachtgevers zijn wij op zoek naar junior en meer ervaren QA Officers. Als QA Officer draag je er zorg voor dat de activiteiten voldoen aan de cGMP-richtlijnen, de geldende QMS-richtlijnen en dat producten die op de markt zijn gebracht in overeenstemming zijn met de registraties van de regelgevende instanties.

Functie-eisen
– HBO/WO opgeleid, met een Pharmacy, Life Sciences of gelijkwaardige achtergrond.
– Ervaring in kwaliteitsborging en – systemen, kwaliteitscontrole, productie op het gebied van farmaceutische producten en/of medische hulpmiddelen.
– Goede kennis van productie, verpakkingen en/of testen, kwalificaties/validaties, kwaliteitsmanagementsystemen, CAPA’s, deviaties, change control, batch record review en/of en relevante richtlijnen.
– Je beschikt over een hoge mate van klantgerichtheid, bent probleemoplossend, denkt in processen en bent een teamplayer.
– Goede kennis en ervaring met GMP en farmaceutische richtlijnen.
– Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
Interesse?
Mail ons je CV en laat ons contact met je opnemen, zodat we in een persoonlijk gesprek samen jouw mogelijkheden kunnen bespreken.

Scheduler Project Services Team

Wij zijn voor een opdrachtgever per direct op zoek naar een Scheduler. Als Scheduler ben je onderdeel van een Project Services Team en dien je aantoonbare ervaring te hebben in het schedulen van diverse projecten (dus geen ervaring in werkvoorbereiding of productie planning).

The project teams will determine the project scope to upgrade or replace the automation. After approval by a central board a strict schedule will be followed to document, upgrade or replace and test the automation to meet the final integration date.
Every project team exists of a Project Leader, Computer Systems Validation Engineer, Design Engineer Automation, Quality Officer and production representatives. A centralized Project Services team will support the teams with scheduling, finance and document management.

For the central Project Services, we are looking for a Project Scheduler:

 • Team Player with good communication skills
 • > 5 year experience with Microsoft Project Planner, also in a Network configuration
 • Familiar with Automation projects
 • You define the MS Project network configuration for the 10 project teams
 • Experience with Excel pivot tables and graphs
 • Define project start schedule baseline based on Schedule templates and Engineers inventoried scope
 • Collect project progress via weekly routine with all project members
 • Report projects progress and deviation to the project leaders with clear overviews

Interesse?

Mail dan je CV, zodat wij zo spoedig mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Design Engineers Automation

Voor een groot project bij een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar meerdere Design Engineers Automation. Ben jij per direct of op korte termijn beschikbaar, heb je kennis en ervaring in de Process Automation met Siemens (PLC) en iFix (SCADA) dan is deze functie iets voor jou!

Kwalificaties:

 • Proactive and result oriented team player.
 • > 5 years experience in Process Automation.
 • Familiar with the automation standards Siemens (PLC) and iFix (SCADA).
 • Experience in Life Science is a pre.
 • Writing technical specifications and upgrading or replacing systems and testing will be part of your work.
 • Automation upgrades and replacements can be performed by the machine supplier or by the project team.
 • Implementation will be supported by Process Automation Engineer.
 • You are responsible for solving the technical challenges.
 • Reporting progress and cost deviations to the project leader.

Interesse?

Mail dan je CV, zodat wij zo spoedig mogelijk contact met je op kunnen nemen.

CSV (Computer Systems Validation) Engineers

Voor een groot project bij een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar meerdere CSV (Computer Systems Validation) Engineers. Ben jij per direct of op korte termijn beschikbaar, heb je affiniteit met Process Automation en heb je ervaring met Validation Approach (QAP), Scope (SDLC) en final Validated State, en affiniteit dan is deze functie iets  voor jou!

Kwalificaties:

 • Proactive and result oriented team player.
 • Familiar with process Automation.
 • > 5 year experience with Validation in Life Science / pharma.
 • Writing the Qualification Plan, Requirement Specifications, User Acceptance .test protocol and Qualification Report will be part of your work.
 • You are responsible for compliance with the ERMD requirements and the validated state.
 • Interpretation of the compliance will be agreed with the Quality Officer.
 • Reporting progress deviations to the project leaders.

Interesse?

Mail dan je CV, zodat wij zo spoedig mogelijk contact met je op kunnen nemen.