Veiligheidskundige (32 – 40 uur per week)

De Veiligheidskundige waar wij naar op zoek zijn heeft bij voorkeur ervaring met engineeringsprojecten in het voortraject, tijdens de werkvoorbereiding en ook de uitvoering hiervan. Je zet de richtlijnen met betrekking tot veiligheid op en voert deze ook uit. Een hands-on mentaliteit en praktische inslag is hierbij een must. Verder steek je de handen zelf ook uit de mouwen daar waar nodig is, ben je oplossingsgericht en kun je schakelen met Zelf de handen zowel in- als externe stakeholders. Je zult meehelpen om de afdeling op een hoger plan te trekken. Je verzorgt ook de trainingen aan de afdeling en projectteams. Het (her)schrijven van SOP’s voor bv. contractmanagement, hijs & graafwerkzaamheden behoort ook tot je takenpakket. De Nederlandse en Engelse taal beheers je goed in woord en geschrift.

Een brede functie en uitdagende functie!

Kwalificaties:

Bij voorkeur een Hogere Veiligheidskundige met ruime ervaring op het gebied van veiligheidsaspecten bij investeringsprojecten, zoals:
o Bouwaspecten
o Proces-installaties
o NEN-3140
o Bijzondere risico’s in bouwprojecten zoals, besloten ruimten, werken op hoogte, werken met open vuur, gevaarlijke stoffen en Biologische agentia.
o Beoordelen van TRA’s en werkvergunningen
o Trainingen aan contractors.
o Uitvoeren van bouwinspecties.
o VCA en Toolboxmeetings

• Kennis van afdelingsspecifieke aspecten van: SHE problematiek, het interne SHE zorgsysteem en SHE wet- en regelgeving.

• Minimaal 5 jaar ervaring ervaring als Veiligheidskundige met bovenstaande eisen.

• Je hebt de opleiding HVK met goed resultaat afgerond.

Interesse?

Mail dan je CV, zodat wij zo spoedig mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *