Projectmanager Improvement Projects

Voor een opdrachtgever in Oss zijn wij per direct op zoek naar een Projectmanager Improvement Projects. Voor deze functie is het van belang dat je goede kennis en ervaring hebt van en met Black Belt. Je beschikt verder over een academisch werk- en denkniveau en ben in staat om vanuit een helicopter view de zaken goed te overzien.

In deze functie word je inzet op twee projecten:

  1. Een project gericht op bewustwording van het individu. Iedereen in de organisatie is belangrijk en kan op zijn/haar manier bijdrage aan het grote plaatje (succes, reductie kosten, verhoging werk capaciteit etc.). De Projectmanager Improvement zal bij dit project sturing moeten geven aan de manager van de afdeling. Zij moeten begeleid worden om de medewerker op de juiste wijze te instrueren en er moeten trainingen gegeven worden (Yellow/Geen Belt niveau).
  2. Een project met betrekking tot het uitvoeren van een Value Stream Analyse (VSA) op een specifieke pilot afdeling binnen de organisatie.

Interesse?

Mail dan je CV, zodat wij zo spoedig mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *