(Junior) Scientist

Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een fulltime (Junior) Scientist. Ze zijn op zoek naar een gemotiveerder kandidaat die 1 tot 3 jaar  ervaring heeft met technieken als; (q-)PCR and sequencing, ELISA, cell culture, egg culture, immunofluorescence assay, hemagglutination inhibition assay, virus neutralization e.d.

Tevens beschik je over kennis en ervaring met:

  • GLP en SHE requirements.
  • Beheers je de Engelse taal goed, zowel in woord als geschrift.
  • Ben je stressbestendig en in staat overzicht te bewaren in alle diverse werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden.
  • Werk je nauwkeurig en beschik je over een proactieve werkhouding;
  • Het hebben van ervaring  met LIMS is een pre.

Je bent in deze functie verantwoordelijk voor:

Provide regulatory CMC filing support for assigned projects/products by providing required CMC submission activities (planning, obtaining required data, coordination, authoring, reviewing, and submission) in accordance to regulatory requirements and project timelines. Respond to health authority questions or local subsidiary requests for additional information to support CMC regulatory filing. Position will receive direction and support.

Interesse?

Mail dan je CV, zodat wij zo spoedig mogelijk contact met je op kunnen nemen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *